MALZEMELER:
-1Paket halley (10 Adet)
-2 poşet Krem şanti + 2 su bardağı saoğuk süt
-1 paket çukalata sosu +1 su bardağı süt
HAZIRLANIŞI:
Halleyleri küp küp doğrayın 2 poşet krem şantiyi 2 su bardağı sütle çırpın ve küp küp doğradığımız halleylerle karıştıralım isterseniz içersine fındık yada ceviz katabilrisiniz.şekli isteğe göre yapabilirsiniz ben bu şekilde yaptım borcama önce streçfilmle kapladım ardından hazırlamış olduğum karışımı döktüm ve derin dondurucuda beklettim daha sonra başka borcama ters çevirdim ve üzerine ılımış olan çukulata sosunu döktüm süslemesi isteğe göre 1 gece dolapda beklerse daha güzel kalıp şeklinde oluyor afiyet olsun :)))
teşekkürler deneyeceğim yaz ayları için ideal
YanıtlaSil