Malzemeler :
1 bütün tavuk
2 kg turşu tuzu
2 yumurta beyazı
Hazırlanışı : Önce tavuğu aygaza tutun kalan tüyleri için.daha sonra yıkayın ardından tepsiye koyun tuzu bir kapta yumurta aklarıyla ve biraz da su katarak karıştırın ve tavuğun tamamını açık kalmayacak şekilde kapatın fırına verin yaklaşık 2 saat tutun 2 saatte oluyor 230 dereceli fırında.Afiyet olsun...
25 Mart 2011 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
bunlarda ilginizi çekebilir :)
-
MALZEMELER: 10 adet iri patates Kırmızı renk için : 2 adet domates Sarı renk için: 1 küçük kutu konserve mısır Ye...
-
MALZEMELER: -1Paket halley (10 Adet) -2 poşet Krem şanti + 2 su bardağı saoğuk süt -1 paket çukalata sosu +1 su bardağı süt HAZIRLANIŞI: ...
-
MALZEMELER 1. Üç adet yumurta, 2. İki fincan şeker 3. Bir fincan şüt 4. Bir fincan sıvı yağ 5. Üç fincan un, 6. Bir paket vanilya 7. Bir pa...
-
MALZEMELER : 1 Bütün Tavuk 4 adet patates 4-5 adet sivri biber 2-3 adet domates 2 adet kuru soğan tuz, kekik HAZIRLANIŞI : Tavuğu...
tavuğun her türlüsünü cok severim. ellerine sağlık, güzel bir gün dilerim sevgiler.
YanıtlaSilBu tuzda tavuğun lezzeti farklımı nasıl oluyor?Şu dışarda satılan çevirme piliç gibi değilmi?Ben de Hataylıoyım.Bizim orda şelalelerde restorantlarda yaparlar aslında ama ben hiç yemedim.:)
YanıtlaSil